Suna ciudat nu? Tot incercand sa adun material despre viata, cariera, si in special filmografia lui Keanu Reeves, evident pentru a scrie cateva articole, unul despre filmele noi il puteti citi aici. Am constatat cu stupoare faptul ca cel mai cautat termen nu este „Matrix” sau „Speed” ci „Keanu Reeves contact”. Phaiiiiii glumesti? O fi cel mai trist si cel mai de treaba om din lumea, dar totusi nu cred ca-si doreste atat de multa compasiune pe cat vor fanii (fanele) sa-i ofere.

Dupa ce ca-i trist acum e si hartuit. Imi si imaginez 1 milion de dive rupand google-ul zilnic dupa contactul lui. De ce ai face asta? Nu, pe bune acum, de ce ai face asta? Este una dintre cele mai cunoscute persoane de pe Terra, nu exista nici cea mai mica sansa sa dai de el. Poate doar uneori in New York pe la metrou dar si asa…dohhhh. Cu mintea la ce sa faci asta?

Te-ai trezit dimineata dupa un vis „ciudat” (aviz unor doamne, domnisoare si unora dintre domni):

Keanu Reeves contact in fiecare dimineata

Gata azi dau de el, stiu ca voi reusi, stiu ca si el vrea, ma stie…ne-am vazut in Matrix, se uita fix la mine cu ochi de caprioara. Mai, mai ca nu mi-a zis direct din film ca vrea sa-l caut. Nu cred ca putea ca era cu aia acolo, dar stiu ca la mine se gandea.

Si daca l-ai contacta ce i-ai spune? Ce i-ai scrie?

Exercitiu filosofic, literar de imaginatie rurala:

‘neata Miruna sunt, ma stii (n.a. variatiunile de nume sunt multiple) din Vascauti, da? Ce bine imi pare ca ne mai intalnim. Nu ne-am mai vazut de 17 ani, de cand te bateai cu ala cu Metrix de i-ai batut pe aia in negru de ziceau ca tu nu existi. Dar sa stii ca pentru mine tu esti, sa nu te iei dupa ei, sunt oameni rai. Oricum am vazut ca i-ai cam batut, ma rog la final te-au tavalit putin. Acum esti bine cu ochii? Bravo pupa mama de baiat rau si mumos! Da in mine sa nu dai. Si ce bine iti sade in negru „mai hirau” xOxOx. Miruna.

Dar de acum poti sa-mi zici si Myri, asa imi zic si mamaie si tataie de la Saftica. PS: Sa te imbraci in negru la intalnire ca iti sta bine, eu asa te-am cunoscut. PPS: Eu cu ce ma imbrac? Negru nu imi mai place pe mine, de la inmormantarea lu’ verica Sila, la nenicu Savel nu m-am dus ca eram la Sinesti dupa coceni. Ca vine iarna si nu mai au ai mei lemne. Au luat de la a lu’ Martac o caruta da s-au ars. PPPS: De ce iti tot ziceu aia Neo? Ca pe tine te cheama Chianu (n.a. Keanu)…nu? Ma minti, deja? Si ultimu la fel mi-a facut a zis ca-i singur si el avea multi copii. Adica si tu sper ca esti singur, ca asa ai zis: „I’m a very lonely man…I have alot of time to reflect”. Eu nu prea stiu engleza dar am dat cu translate si am inteles ce mi-ai zis: „fiind un singur barbat, am foarte mult timp pentru a reflecta problemele interne”. Deci practic intern te gandesti la mine.

keanu reeves contact

Mr. Reeves

Keanu Reeves contact:

Asa ca aviz amatorilor, luati-va repede cartela la metroul din New York, sigur il gasiti pe acolo.

Si daca tot suntem asa de interesati, iata un pont:

Manager: Erwin Stoff

3 Arts Entertainment, Inc.

9460 Wilshire Boulevard

7th Floor

Beverly Hills, CA 90212

Phone: 310-888-3200

 

https://www.cursactorie.com/wp-content/uploads/2017/01/keanu_reeves-1.jpghttps://www.cursactorie.com/wp-content/uploads/2017/01/keanu_reeves-1-150x150.jpgcursuri actorieStiri din Lumea Filmuluikeanu reeves,keanu reeves contact
Suna ciudat nu? Tot incercand sa adun material despre viata, cariera, si in special filmografia lui Keanu Reeves, evident pentru a scrie cateva articole, unul despre filmele noi il puteti citi aici. Am constatat cu stupoare faptul ca cel mai cautat termen nu este 'Matrix' sau 'Speed' ci 'Keanu Reeves...