Nu este uşor să uităm poveştile virale despre viata lui „Keanu cel trist”. Care dovedesc faptul ca este unul dintre cei mai frumosi oameni de pe planeta. Cu toate astea Keanu Reeves are de mentinut o cariera în actorie. După o creștere bruscă de faima la începutul anilor ’90 si blockbusterele din anii 2000. In urma carora Reeves a devenit un actor de renume la Hollywood.

In ciuda productiilor de renume, cum ar fi „Bill and Ted”, „Point Break” (1991), „Speed” (1994) şi trilogia „Matrix”, talentul actoricesc a lui Keanu Reeves este adesea trecut cu vederea. Din cauza tipului de actorie, si cum abordeaza crearea unui rol. Acestea fiind aproape identice în toate filmele. Cariera lui a stagnat uşor ca si realizari artistice.

keanu reeves

Keanu Reeves în Knock Knock – Foto: Lionsgate

Cu toate acestea, cariarea lui Keanu pare ca este în ascensiune. Aparand în filmele de groază „Knock Knock” anul trecut, şi în filmul lui Nicolas Winding Refn, „Neon Demon”. Pare sa fie destul de ocupat cu actoria, fiind implicat în mai multe proiecte pentru urmatorii ani.

Filmele lui Keanu Reeves in 2017

Pentru cei care apreciaza capacitatea actoriceasca a lui Keanu, există o mulţime de proiecte pentru anul 2017 si chiar pentru viitor. Să aruncăm o privire la unele dintre proiectele sale viitoare:

1. Rain (Serial TV)

Data lansarii: 2016

Reeves are rolul principal, interpredantu-l pe John Rain. Un asasin platit independent, foarte priceput, si care face ca moartea victemelor sa para accidente naturale. Deja părtaşi la portretizarea acestui tip de personaj, regizorii filmului „John Wick” (2014), Chad Stahelski si David Leitch vor face echipa cu Reeves.

Povestea se bazează pe o serie de romane scrise de Barry Eisler, care a creat personajul John Rain şi l-a folosit în opt poveşti diferite până în prezent.

Pe cat de entuzismant suna, nu există încă o data oficiala confirmata a lansării. Deşi este de aşteptat să fie lansat anul acesta.

2. The Bad Batch

Data lansarii: 28 octombrie 2016

Este un film la care cu siguranta nu va veti putea abtine sa nu va uitati, serios. Reeves se alătură lui Jason Momoa și Jim Carrey în această comedie neagra despre un grup de canibali. Suna bine, nu? O poveste distopica ce se desfasoara în Texas. Se concentrează de fapt pe o poveste de dragoste. Reeves joacă un caracter numit Visul (the Dream). Este probabil sa fie cel mai bun film despre care nu ati auzit.

keanu reeves filme

Jason Momoa, Keanu Reeves, Jim Carrey

Filmul este încredintat în mâinile pricepute ale regizorului Ana Lily Amirpour. Cunoscuta pentru filmul sau de debut, „A Girl Walks Home Alone at Night„, o productie iraniana de groaza.

3. John Wick: Chapter 2 (John Wick 2)

Data lansarii: 16 februarie 2016

Keanu iubeşte sa joce caractere numite John. Johnny Mnemonic, Johnny Utah, John Constantine, John Rain. Lista este destul de mare. Dar John-ul tuturor John-ilor, este fără îndoială, John Wick. Iubitorul de caini care face legea. Acesta a înlestin o întoarcere în acţiune pentru Reeves.

John Wick: Chapter 2 trailer

Datorita succesului primei parti „John Wick” (2014), nu este o surpriza sa-l vedem pe fostul asasin revenind în capitolul 2. Unde ne va duce povestea filmului este neclar. Prima partea a avut o poveste foarte satisfăcătoare. Dar chiar avem nevoie de o scuză pentru a nu-l vedea iar pe cel mai bun John? Nu, nu avem, asteptam cu nerabdare sa-l vedem la cinema.

4. To The Bone

Data lansarii: 2017

Cine spune ca Keanu Reeves nu este un actor versatil? Rolul lui în „To the Bones” se transformă într-un rol mult mai serios. O poveste despre Ellen, o tânără (Lily Collins – fiica lui Phil Collins) care suferă de anorexie.

lily collins to the bone

Foto: Lily Collins

Reeves joaca în rolul lui Dr. William Beckham. Este un medic specialist neconventional, care găseşte o modalitate de a o ajuta pe Ellen sa îmbrăţiseze viaţa şi sa depăşeasca boala.

5. Replicas

Data lansarii: 2017

Continuând cu temele intunecate, „Replicas” spune povestea unui „biolog sintetic” (Will Foster). Acesta încearcă sa-si readucă la viata familia ce a murit într-un accident de masina. Filmul este produs de casa de productie „Company Films” ce apartine lui Reeves şi Stephen Hamel.

Povestea face o paralela cu moartea tragica a prietenei lui Keanu Reeves, Jennifer Syme. Ce a murit într-un accident de maşină în 2001, la scurt timp după ce a dat naştere copilului lor mort.

6. Rally Car

Data lansarii: necunoscuta (pre-productie)

Deşi este devreme în etapa de producţie, Reeves joaca rolul principal în „Rally Car”. O poveste despre un fost pilot NASCAR. Care pleaca într-o cursa cu miza mare in China, atunci când viața personală începe sa se destrame.

Harald Zwart, care a regizat remake-ul Karate Kid, va regiza si acest film.

Care dintre filmele lui Keanu Reeves îl asteptati, sau care v-a placut cel mai mult?

Sursa: IMDb

https://www.cursactorie.com/wp-content/uploads/2017/01/momoa_reeves_carrey-1.jpghttps://www.cursactorie.com/wp-content/uploads/2017/01/momoa_reeves_carrey-1-150x150.jpgcursuri actorieStiri din Lumea Filmuluifilme,filme 2017,keanu reeves
Nu este uşor să uităm poveştile virale despre viata lui 'Keanu cel trist'. Care dovedesc faptul ca este unul dintre cei mai frumosi oameni de pe planeta. Cu toate astea Keanu Reeves are de mentinut o cariera în actorie. După o creștere bruscă de faima la începutul anilor '90 si blockbusterele...