teatru

Duminica 3 noiembrie in sufragerie se joaca spectacolul de teatru „De ce tocmai tu?” de Natalie Ester

„V-o amintiti pe frumoasa Jennifer Cavilleri din „Love Story”? E prima tinerete pe care eu am aflat-o rapita de cancer. M-a marcat. Si in fond, era un personaj dintr-o carte.

Am inaintat in viata si mi-am vazut de destin impletindu-l cu al celorlalti. Ne nastem pe rand, murim pe sarite. Asta nu mai e fictiune, e o certitudine. Pe prietena mea Magda, fata cu zambet inegalabil, aceeasi boala a rapit-o cand nimeni n-ar fi putut accepta ideea mortii la acea varsta. Apoi, eu insami am fost alergata de cuvantul fara intoarcere insa mintea mea a fost mai puternica si nu l-am lasat sa se pronunte.

Unii dintre noi avem noroc, putem invinge pericole infernale, ramane doar sa constientizam si sa pretuim minunile de care deseori ne indoim.
De un singur lucru n-am dubiu: dragostea e mai puternica decat viata si moartea la un loc. Iubiti fara frica, e singurul mesaj pe care as vrea sa il las in urma mea.
Asta vine ca raspuns la o intrebare pe care mi-a pus-o cineva in legatura cu spectacolul pe care il promovez. Spectacol care se va juca mereu pentru toti cei cu zambet inegalabil. Si care culmea… e comedie! Sa nu ziceti ca nu v-am spus. Eu nu scriu decat daca plansul e inecat de ras.”

Natalie Ester

Join pe Facebook: https://www.facebook.com/events/552820654788876/

Intrarea: 20 lei
www.trueclub.ro
Info & Rezervari: 0727.488.087

https://www.cursactorie.com/wp-content/uploads/2013/10/de-ce-1.jpghttps://www.cursactorie.com/wp-content/uploads/2013/10/de-ce-1-150x150.jpgcursuri actorieSpectacole
Duminica 3 noiembrie in sufragerie se joaca spectacolul de teatru 'De ce tocmai tu?' de Natalie Ester 'V-o amintiti pe frumoasa Jennifer Cavilleri din 'Love Story'? E prima tinerete pe care eu am aflat-o rapita de cancer. M-a marcat. Si in fond, era un personaj dintr-o carte. Am inaintat in viata...