team building

Team Building

Fiecare rol dintr-o piesa de teatru sau film este o bijuterie. Nu exita roluri mici sau mari, pentru ca oricat de mic ar parea rolul respectiv noi il vom transforma intr-o bijuterie. Rolul nostru face parte dintr-un ansamblu, un intreg(fara de care actul artistic nu poate exista), bine slefuit si asezat de maiestria regizorului.

Plecand de la acest principiu actoricesc putem asemana echipa unui spectacol sau film cu echipa unei companii, unde la fel ca pe scena fiecare isi are rolul foarte bine definit si oricat de mic ar parea job-ul el este foarte important si face parte, ca o rotita de ceas, din intreg ansamblul companiei. Fiecare job, la fel ca si rolul, este o mica bijuterie. In arta rezultatele apar atunci cand neconditionat totul vine din suflet si cand originalitatea si creativitatea isi spun cuvantul.

Nu de putine ori atunci cand mergem la job dimineata ne-am spus in gand: „iar ma duc la serviciu, nu mai suport…”. Nu ne-am gandit niciodata ca atunci cand mergem la serviciu noi suntem protagonistii, exact ca intr-o piesa, noi suntem rotitele si avem ocazia sa facem din acest lucru o bijuterie.

Inainte de toate actoria ne invata lucrul si locul fiecaruia in echipa. Intr-o companie, spiritul de echipa si echipa sunt foarte de importante. Mai presus de ideea de a crea un mediu armonios de lucru, scopul programului de team building prin actorie este de a integra talentul, abilitatile si creativitatea membrilor grupului. Prin acest tip de team building, se cauta atingerea obiectivelor comune ale echipei prin interactiunea punctelor forte ale membrilor ei. Pentru membrii companiei, team building-ul poate fi o provocare si o sansa de a-si pune in valoare capacitatile, de a-si cunoaste mai bine colaboratorii, de a intelege cultura organizationala a companiei si de a se afirma ca o persoana de incredere, cu spirit de echipa.

Team building-ul prin actorie este un tip de team building foarte ieftin si extrem de eficient. Nu necesita gazduire de tip camping sau excursie. Lucrul se face in echipe de minim 5 persoane, in afara orelor de program sau in weekend.

Pretul pachetelor se stabileste in functie de numarul parsoanelor participante si de durata programului. Pentru cerere de oferta completati formularul online din sectiunea contact, e-mail creativ@cursactorie.com sau telefon 0768 84 71 84.

Obiectivele programului de team building prin actorie:

 • Identificarea si eliminarea factorilor care ar putea impiedica echipa sa isi atinga obiectivele;
 • Reducerea timpului de realizare a proiectelor printr-o comunicare mult mai buna intre membri echipei;
 • Cresterea increderii in potentialul si viitorul companiei;
 • Crearea cadrului pentru interactiuni constructive;
 • Petrecerea unei perioade interesante in grup, imbinând relaxarea cu stimularea intelectuala;
 • Cunoasterea mult mai buna intre membri echipei;
 • Rezolvarea divergentelor si restabilirea unui mediu armonios;
 • Redescoperirea placerii de a lucra in echipa;
 • Experimentarea diferitor tipuri de activitati si descoperirea de lucruri noi in ceea ce priveste propria personalitate cat si a celorlalti;
 • Eliminarea barierelor de comunicare si imbunatatirea dialogului dintre membrii grupului;
 • Imbunatatirea tehnicilor de rezolvare a problemelor si asumarea riscului.

 

Cititi si alte articole: Cursuri actorie

https://www.cursactorie.com/wp-content/uploads/2014/02/team_building_-1.jpghttps://www.cursactorie.com/wp-content/uploads/2014/02/team_building_-1-150x150.jpgcursuri actorieAdultiCursuri Actorie
Team Building Fiecare rol dintr-o piesa de teatru sau film este o bijuterie. Nu exita roluri mici sau mari, pentru ca oricat de mic ar parea rolul respectiv noi il vom transforma intr-o bijuterie. Rolul nostru face parte dintr-un ansamblu, un intreg(fara de care actul artistic nu poate exista), bine slefuit si asezat...